Mustafa Gülsiye Külcü Anaokulu

Vizyon: İnsan haklarına saygılı ve o hakkın korunması için okul olarak demokratik kültürün gerek öğrenci gerekse toplum bazında oluşmasını sağlamak, girdisini aldığı çevrenin ihtiyaçlarını dikkate alan bir yaklaşım.

Misyon: Her çocuğa, iyi bir vatandaş olmak için gerekli temel becerileri ve alışkanlıkları kazandırmak, milli ahlak anlayışına uygun, Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında,çağın teknolojik gereklerini, insan ilişkilerini okuluna tatbik ederek öğrencileri bir üst öğrenime ve hayata sağlıklı bir şekilde hazırlamaktır.

Başarılar: Okulumuzun açılışından bugüne yürüttüğümüz tüm eTwinning projelerinden Ulusal ve Avrupa Kalite etiketleri alan öğretmenlerimiz okulumuza Avrupa Kalite etiketi kazandırmışlardır.

Saatler:
Isınma:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: eTwinning Projeleri,Mavi Yeşil Okullar,Muğla Okur Gezer,Minik Tema, Aile Okulu projeleri okulumuzda uygulanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 3-7 Ekim 2022 tarihlerinde Okul Eğitimi Akreditasyonu ve Muğla eğitim kurumları ile yurt dışı eğitim kurumları arasında köprü kurmak amacıyla oluşturulan "Muğla Host Schools" çalışması, Erasmus KA121 kapsamında okulumuza İspanya'dan gelen öğretmenlerimizle kaynaştırma faaliyetleri gerçekleştirdik.

WEB - https://765804.meb.k12.tr

Adres - YOKUŞBAŞI MAH. İBRAHİM GÖKBEL CAD. NO: 37 BODRUM / MUĞLA

Öğretim Şekli :

Adres - YOKUŞBAŞI MAH. İBRAHİM GÖKBEL CAD. NO: 37 BODRUM / MUĞLA

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Muğla´ya 110 km uzaklıkta olup,Bodrum merkeze yaklaşık 2 km uzaklıktadır.